TILBAKEMELDINGER

character, infinity, symbol-1036501.jpg

Kari fra Larvik, en av mine klienter våren 2023, forteller her sin historie med ME. Ho forteller om hvordan livet hennes var med ME, litt om prosessen med Life Alignment og om hvordan livet har vært i tiden etter når hun nå er frisk fra ME. Det er som å få livet tilbake og livet er godt å leve, sier Kari. En rørende historie som Kari fortalte fra scenen på messer i Oslo og Tønsberg høst 2023, godt gjort.
Lydnivået er lavt på opptak, så still volum på maks. Her er link; 

Lastet opp januar 2024

character, infinity, symbol-1036501.jpg

Jeg møtte opp hos Bjørnar, veldig spent på hva jeg ville få ut av behandlingen. Vi startet opp med en samtale, der jeg la fram problemstillingen, jeg ville at vi skulle jobbe med. Underveis så fikk Bjørnar fram hva det var som blokkerte. Han fikk meg til å slappe av og veiledet meg tilbake til en spesifikk episode. Jeg hadde ikke lyst til å gå inn i situasjonen, men med Bjørnars hjelp, så gjennomførte jeg prosessen. Da det var gjort, kjente jeg på en enorm lettelse. Jeg smilte og lo, noen tårer kom og det var en lykkefølelse som er vanskelig og sette ord på. I dagene etter behandlingen, så kjenner jeg at det jobbes inni meg. Så tusen takk, Bjørnar. Dette er noe jeg virkelig kan anbefale. 

Bente

Februar 2023

character, infinity, symbol-1036501.jpg

Jeg kjenner Life Alignment godt som behandlingsmetode, og kan skrive under på at metoden er enestående fordi den baseres på hva klientens «høyere selv», en høyere bevissthet i oss, vet at vi trenger behandling for akkurat nå. Likevel er det viktig at behandleren klarer å være et godt bindeledd mellom klienten og dens høyere selv. Det er Bjørnar utrolig god til.

Min opplevelse av hvordan Bjørnar jobber under en behandling, var helt fantastisk. Han er rolig og trygg, tillitvekkende dyktig, og utrolig god til å guide klienten dypt inn i hva rotårsaken er, slik at de dype blokkeringene kan avdekkes og dermed løses opp. Bjørnar har utdannet seg i avanserte moduler innenfor Life Alignement, og har dermed en verktøykasse som er særdeles kraftig.

Behandlingen jeg fikk var dyptgående både fysisk og psykisk. Jeg opplevde mye under behandlingen og kjente meg som et nytt menneske etterpå. Energistrømmen gikk fra 13% før behandlingen, til 93% etterpå. Jeg hadde hatt 13 uker med nedsatt konsentrasjon og fokus etter korona, vært veldig sliten og tung i humøret over lang tid etter jeg lå med Covid i 5 dager.

Dagen etter Bjørnars behandling kunne jeg igjen fokusere på studier, jeg var nå lett i hodet og konsentrasjonen og lesegleden var tilbake! Behandlingen kjentes som at hver celle i kroppen ble aktivert, som om hele meg vibrerte av energiene som nå fikk strømme lettere gjennom meg. Jeg følte meg litt som født på ny! Jeg opplevde også en dyp indre velvære i form av trygghet og glede etter oppløsning av gamle mønstre ved Bjørnars hjelp, som tidligere påvirket meg både mentalt, psykisk og fysisk.

Det må bare oppleves, kan ikke forklares.

Desember 2022

character, infinity, symbol-1036501.jpg
Når den fjerne fortiden spøker for nåtiden!

Jeg har jobbet aktivt med meg selv siden 1997, og har blant annet utdannet meg til ernæringsterapeut ved Center for Ernæring og Terapi i Danmark og til Health Educator ved Hippocrates Instituttet i Florida. Begge utdannelser gikk i dybden av sjelen og tilbake i tiden.

Flere ganger har jeg fått et glimt av et liv tilbake på 1940 tallet og flere ganger har jeg forsøkt å sette opplevelser derfra i sammenheng med utfordringer i dette livet. Det har ikke lykkes før nå!

1 2018 ble jeg kjent med Bjørnar Robberstad, men jeg har ALDRI fortalt ham noe fra min fortid, hverken den nære eller fjerne. Derfor var det helt utrolig at han på kort tid havnet tilbake på 1940-tallet da han skulle hjelpe meg å belyse en problemstilling i dette livet som, jeg hadde nær sagt, var i ferd med å ta all kraft fra meg. Han var bare så treffsikker i sin ydmyke tilnærming til mine problemer at jeg nesten mistet munn og mæhle:

Han jobber både med fortiden, men også med nåtiden: Utfordringer skapt i forskjellige faser lager mønstre i den fysiske kroppen og de må løses på lik linje som man må ta hendelser fra fortiden på alvor.

Mitt problem i dette livet kan ansees for å være trivielt, like fullt var det i ferd med å vokse meg over hodet. Å anerkjenne mine egne måter å ha forsøkt å løse problemene, er vel så viktige som å se nye veier å gå.

Bjørnar! Du ga meg nytt livsmot i går, jeg er deg evig taknemlig.

Eva Svarverud
Ernæringsterapeut
November 2022

character, infinity, symbol-1036501.jpg

«Gjennom balanseringene/sesjonene med Bjørnar har jeg kunnet ta tak i reaksjonsmønstre i livet som jeg vet har begrenset meg. Mye av dette har jeg tilegnet meg gjennom oppveksten; jeg kjenner igjen reaksjonsmønstre fra foreldrene mine. 

Jeg ble ledet til episoder i livet mitt som har ligget dypt begravet og dermed vanskelig å bearbeide. De blir liggende og gnage. Ved å fortrenge vonde minner hadde jeg også bygget barrierer i meg selv. Nå forstår jeg at smertene jeg har levd med de siste 20 årene har kommet av blokkeringer i energibanene i kroppen. 

Gjennom Bjørnars trygge veiledning fikk jeg blant annet kontakt med det indre barnet i meg, og sammen kunne vi gå inn i de vanskelige opplevelsene, slippe inn lyset og se og på dem med nye øyne. Balanseringer med Bjørnar har gjort meg mye mer bevisst i hverdagen. Jeg må selv ta ansvar for at jeg skal ha et godt liv – det har jeg forstått nå.» 

character, infinity, symbol-1036501.jpg

“En Life Alignment behandling med Bjørnar er en dyp og god opplevelse, han sørger for trygge rammer og guider prosessen på en inkluderende og varm måte, så en trygt kan ta opp og bearbeide livets utfordringer. Balanseringer med Bjørnar har vært med på å løfte livet mitt ut av skyggedaler og inn i klart lende, slik at jeg greier å fokusere på livets muligheter.”

character, infinity, symbol-1036501.jpg

FRA KOLLEGA

“Lik som Bjørnar sier så ble jeg først kjent med Life Alignment gjennom boken som kom ut i Norge i 2014. Vi har hatt en ganske lik utdanningsfrekvens da vi begge to har studert Life Alignment tom modul 4, vi er begge godkjente Life Alignment terapeuter, og har studert og lært andre behandlingsformer underveis. Det unike med Life Alignment er at annen kunnskap, det være seg anatomi, fysiologi, psykologi, spirituell tilnærming mm kan integreres og benyttes av terapeuten slik at behandlingene når et svært bredt og dypt nivå.

Jeg har gjennom disse årene mottatt mange dype balanseringer (=behandlinger) fra både Bjørnar og fra andre dyktige L.A. terapeuter, dette har dreid seg om både fysiske plager og mer følelsesmessige problemer og negative tankemønstre. Av ren fysisk balansering kan jeg nevne et ankelbrudd som plaget meg i mange år, jeg hadde problemer med å løpe pga av redusert bevegelighet i ankelen, jeg mottok en balansering med fokus på omstendighetene både da ulykken skjedde og hva som i forkant ledet opp mot ulykken. Jeg følte det som om det ble en innvendig renseoperasjon i kroppen, og mentalt så fikk jeg en større forståelse for hvorfor ulykken skjedde. Fysisk så ble bevegeligheten i ankelen mye bedre etter denne balanseringen, det ble lettere å løpe.

Jeg har hatt mange balanseringer som har hjulpet meg å snu negative tankemønstre. Ofte har det vært slik at før en balansering så har jeg sett ganske så mørkt på ulike ting, men i løpet av ganske kort tid så endrer dette seg og man får brått en helt ny forståelse av det som man har vært plaget med, og ved sesjonens slutt så føles det alltid veldig godt.

En annen ting som jeg har lyst til å nevne med balanseringsprosessen er at terapeuten avslutningsvis finner en såkalt «modality», som er noe klienten kan ha god nytte av å fokusere på etter å ha mottatt en balansering. Jeg har fått mange nyttige innspill her som har hjulpet meg på ulike måter, det var en slik modality som gjorde at jeg ble oppmerksom på refleksologi som i neste omgang førte til at jeg tok en 2-årig deltidsutdanning i nevrorefleksologi. Jeg har i dag startet en praksis hvor jeg jobber med klienter som nevrorefleksolog, og tenker å utvide denne praksisen til også å ta imot klienter som ønsker balanseringer med denne fantastiske behandlingsmetoden som Jeff Levin har utviklet som kalles Life Alignment.

For meg personlig har denne reisen fra 2014 til i dag betydd alt, fra å ha jobbet hele livet som elektriker til i dag å jobbe som terapeut, hvor meningsfullt og godt det er å kunne hjelpe mennesker til et bedre liv. Jeg har omsider funnet min vei, takket være Life Alignment.”

Ole Gunnar Bardølsgård