tilbakemeldinger

FRA KLIENT

En Life Alignment behandling med Bjørnar er en dyp og god opplevelse, han sørger for trygge rammer og guider prosessen på en inkluderende og varm måte, så en trygt kan ta opp og bearbeide livets utfordringer.

character, infinity, symbol-1036501.jpg

FRA KOLLEGA

Min erfaring med Life Alignment;

Lik som Bjørnar sier så ble jeg først kjent med Life Alignment gjennom boken som kom ut i Norge i 2014. Vi har hatt en ganske lik utdanningsfrekvens da vi begge to har studert Life Alignment tom modul 4, vi er begge godkjente Life Alignment terapeuter, og har studert og lært andre behandlingsformer underveis. Det unike med Life Alignment er at annen kunnskap, det være seg anatomi, fysiologi, psykologi, spirituell tilnærming mm kan integreres og benyttes av terapeuten slik at behandlingene når et svært bredt og dypt nivå.

Jeg har gjennom disse årene mottatt mange dype balanseringer (=behandlinger) fra både Bjørnar og fra andre dyktige L.A. terapeuter, dette har dreid seg om både fysiske plager og mer følelsesmessige problemer og negative tankemønstre. Av ren fysisk balansering kan jeg nevne et ankelbrudd som plaget meg i mange år, jeg hadde problemer med å løpe pga av redusert bevegelighet i ankelen, jeg mottok en balansering med fokus på omstendighetene både da ulykken skjedde og hva som i forkant ledet opp mot ulykken. Jeg følte det som om det ble en innvendig renseoperasjon i kroppen, og mentalt så fikk jeg en større forståelse for hvorfor ulykken skjedde. Fysisk så ble bevegeligheten i ankelen mye bedre etter denne balanseringen, det ble lettere å løpe.

Jeg har hatt mange balanseringer som har hjulpet meg å snu negative tankemønstre. Ofte har det vært slik at før en balansering så har jeg sett ganske så mørkt på ulike ting, men i løpet av ganske kort tid så endrer dette seg og man får brått en helt ny forståelse av det som man har vært plaget med, og ved sesjonens slutt så føles det alltid veldig godt.

En annen ting som jeg har lyst til å nevne med balanseringsprosessen er at terapeuten avslutningsvis finner en såkalt «modality», som er noe klienten kan ha god nytte av å fokusere på etter å ha mottatt en balansering. Jeg har fått mange nyttige innspill her som har hjulpet meg på ulike måter, det var en slik modality som gjorde at jeg ble oppmerksom på refleksologi som i neste omgang førte til at jeg tok en 2-årig deltidsutdanning i nevrorefleksologi. Jeg har i dag startet en praksis hvor jeg jobber med klienter som nevrorefleksolog, og tenker å utvide denne praksisen til også å ta imot klienter som ønsker balanseringer med denne fantastiske behandlingsmetoden som Jeff Levin har utviklet som kalles Life Alignment.

For meg personlig har denne reisen fra 2014 til i dag betydd alt, fra å ha jobbet hele livet som elektriker til i dag å jobbe som terapeut, hvor meningsfullt og godt det er å kunne hjelpe mennesker til et bedre liv. Jeg har omsider funnet min vei, takket være Life Alignment.

Ole Gunnar Bardølsgård